OPERATIUNI SUB ACOPERIRE

OPERATIUNI SUB ACOPERIRE

Pentru clientii care au afaceri de anvergura si care nu au timp de control absolut, detectivii nostri au elaborat operatiunile sub acoperire. Produsul cumuleaza mai multe tehnici folosite de detectivi pentru a scoate adevarul la iveala. In fiecare proiect sunt implicati mai multi detectivi care reusesc sa se infiltreze in propria dumneavoastra firma, la cererea dumneavoastra, cu scopul de a descoperi daca cineva fura de la dumneavoastra.

PROTECTIA DATELOR

PROTECTIA DATELOR

Informatiile confidentiale de afaceri ale unei firme sunt bunu cel mai de pret pe care aceasta firma trebuie sa il apere. Detectivii Companiei de Anchete si Filaj eu experienta si pregatirea necesara pentru a proteja firmele impotriva spionajului industrial. O serie intreaga de produse sunt necesare, iar toate acestea nu fac decat sa garanteze ca afacerile companiei client nu vor fi afectate de vreun concurent care a apelat la serviciile unui spion industrial.

TESTARE ANGAJATI

TESTARE ANGAJATI

Tot timpul patronii se intreaba ce fac angajatii in timpul in care lucreaza si cati dintre acest angajati i-ar "vinde" daca ar avea ocazia sa faca acest lucru. Detectivii notri au elaborat un produs special care sa permita oricarui patron sa afle acest lucru. Este vorba despre testele de integritate pe care le putem realiza pentru a indica unui patron care angajat l-ar trada si cat de departe ar putea acesta sa mearga cu tradarea sa.

DEPISTARE MICROFOANE

DEPISTARE MICROFOANE

In Romania s-au vandut anul trecut 34.000 de microfoane spion, 22.000 de camere video disimulate si 8.000 de microfoane GSM. Toate acestea au plecat din magazinele comerciantilor spre clienti care urmeaza sa le foloseasca la spionaj. Unii dintre acestia isi vor intesa casa pentru a se simti mai protejati, dar altii urmeaza sa plateze aceste dispozitive chiar in casa ta pentru a-ti calca in picioare intimitatea. O parte dintre aceste produse urmeaza sa ajunga in biroul tau pentru a-ti distruge afacerea.

INVESTIGATII PROFESIONISTE

INVESTIGATII PROFESIONISTE

Dosarele informative sunt rezultatul investigatiilor incrucisate realizate de detectivii particulari si al straduintei si muncii depuse de analistii de informatii. Dosarele contin cele mai relevante aspecte legate de o anumite entitate si prin ele, detectivii incearca sa il ajute pe client sa isi formeze o imagine corecta si completa cu privire la o anume situatie de fapt. Investigatiile detectivilor incearca sa extraga toate informatiile, atat pe cele pozitive, cat si pe cele negative.

FILAJUL PROFESIONIST

FILAJUL PROFESIONIST

Filajul reprezinta partea cea mai vizibila, cea mai costisitoare si in mod sigur cea mai cunoscuta activitate a unui detectiv particular. Este vorba despre principala metoda folosita de detectivi pentru a aduce probe in sprijinul clientilor lor. Filajul sau urmarirea operativa este de asemenea, cel mai solicitat serviciu al unei firme de detectivi particulari. Cu toate acestea, sunt putine lucruri pe care clientii le cunosc despre filaj.