PROTECTIA DATELOR

Informatiile confidentiale de afaceri ale unei firme sunt bunul cel mai de pret pe care aceasta firma trebuie sa il apere. Detectivii Blackwater Intelligence eu experienta si pregatirea necesara pentru a proteja firmele impotriva spionajului industrial. O serie intreaga de produse sunt necesare, iar toate acestea nu fac decat sa garanteze ca afacerile companiei client nu vor fi afectate de vreun concurent care a apelat la serviciile unui spion industrial.

Protectie informatii

Testele de integritate ca sunt necesare pentru stabilirea gradului de coruptibilitate al unui angajat. Testarea angajatilor nu este un moft. Daca un angajat prezinta o predispozitie pentru furt sau tradare, mai devreme sau mai tarziu acesta va fi expus riscului si va ceda. Consecintele pot sa fie devastatoare si nu pot fi lasate pe seama "flerului" vreunui angajat de la resurse umane.

Deparazitarile electronice sunt la randul lor importante pentru a vedea daca cineva incearca sa efectueze interceptari ilegale. Detectarea micfofoanelor sau a altor mijloace de interceptare este importanta pentru ca, desi probabilitatea existentei lor este mica, in cazul in care exista produc daune ireparabile.

In afara de acestea, un alt produs al detectivilor nostri se refera la securizarea impotriva programelor de calculator utilizate in spionajul industrial. Totodata, detectivii au elaborat un test si pentru partea publica a retelei informatice a unei companii - site-ul web.

O pagina de internet poate fi periculoasa deoarece poate contine informatii, aparent nevinovate, care sa fie insa in sprijinul unui spion economic. Totodata o pagina de internet, daca administratorul ei nu este atent, poate contine informatii ascunse care sa aiba caracter confidential. Detectivii nostri au creeat un stanard de cercetare a unei pagini de internet si de verificare a computerelor unei companii, aceste doua elemente fiind extrem de importante in elaborarea unei stragegii de protectie a informatiilor interne.

De asemenea, la cerere, detectivii pot sa intervina pentru a afla cine a vandut o anumita informatie. Aceste date se identifica in urma unor procedee complexe care includ scanarea sistemelor informatice si analizarea circuitului de informatii din interiorul unei companii.

Prev FILAJUL PROFESIONIST
Next OPERATIUNI SUB ACOPERIRE

comments (128697)

avatar
Bennyimind - July 27, 2017

wh0cd666507 buy precose micardis hyzaar

avatar
KennethTed - July 27, 2017

wh0cd147627 cymbalta by mail toradol 10mg

avatar
Bennyimind - July 27, 2017

wh0cd472747 generic for diflucan advair mail order

avatar
KennethTed - July 27, 2017

wh0cd891467 fluoxetine tablets azithromycin Buy Prozac

avatar
Michaelessem - July 27, 2017

Each of the consultants in our firm would be informed of the rating profoundly. They aren't just simply essay or dissertation consultants; these are educational gurus and also industry experts in which pay its performing week composing documents. They have got developed into relatively strong as well as fast in their profession and are so capable to create especially high scoring essays in a very portion of your time it takes an everyday pupil. The simplest composing company is one which is in a position to finish plenty of different types of academic paper without the need for any fuss. Most producing products and services are not able to help keep to their deadlines, but our organization has safeguards in place to be sure that even though your writer turns into sick--that your do the job will however be undertaken and sent back again for you on time. All payments are safe, and the benefit for hard earned cash you get from our support is perfectly further than the amount an individual pay, specially in case you give some thought to the big-hitting talent which is completing your give you the results you want.

http://www.milanvent.com/2012/02/20/website-reasonably-priced-unique-essay-school-2/

avatar
KennethTed - July 27, 2017

wh0cd697707 acyclovir w/o prescription buy paxil

avatar
Bennyimind - July 27, 2017

wh0cd278987 cipro xr kytril mebendazole price prozac flagyl bentyl

avatar
KennethTed - July 27, 2017

wh0cd503947 citalopram hbr 20 mg buy avana furosemide 40mg

avatar
Bennyimind - July 27, 2017

wh0cd85227 best price generic viagra Cymbalta Online

avatar
KennethTed - July 27, 2017

wh0cd310187 pamelor buy lukol entocort 3mg visit your url pamelor generic diarex fosamax reglan for hiccups

Mr Hoang

Leave a comment